Avoimen lähdekoodin tuotteet

Tarjoamme useiden eri alueiden avoimen lähdekoodin ohjelmistojen ylläpitopalveluita ja räätälöintiä. Seuraavassa muutamia esimerkkejä ohjelmistotarjonnastamme.

Verkkokauppa

Nyt tarjoamme pienille ja keskisuurille yrityksille soveltuvaa kauppapaikkaratkaisua. Meiltä saat pakettina kauppapaikkasovelluksen, asennus ja käyttöönotto mukaanlukien, sekä luonnollisesti koulutuksen ylläpitoon ja käyttöön. Tarvittaessa voimme myös huolehtia ylläpidosta puolestasi.

Sovellus pohjautuu GPL-lisenssin alaiseen avoimen lähdekoodin ohjelmaan, joten pystymme tarjoamaan kokonaisuuden, joka soveltuu myös pienille liikkeille ilman kalliita käyttömaksuja.

Ryhmätyökalut ja verkko-oppimisalustat

Tarvitsetko verkossa toimivaa ohjelmaa erilaisten ryhmien tai projektien hallintaan?

Toimitamme ryhmätyöohjelmistoa, jolla voit niin koordinoida projektien kulkua kuin toimia oppimisryhmän jäsenenä tai johtajana.

Sovellukseen sisältyy chat ja sähköpostiohjelma viestintään, tehtävälistat ja kellokorttitoiminnot projektien hallintaan, resurssien hallinta ja tiedostojen jako erilaisin oikeuksin sekä yhteystiedot niin ryhmän sisältä kuin ulkoakin.

Sovellus pohjautuu GPL-lisenssin alaiseen avoimen lähdekoodin ohjelmaan, joten pystymme tarjoamaan kokonaisuuden, joka soveltuu myös pienille yksiköille ja yhteisöille ilman kalliita käyttömaksuja.

Ammattilaisen ratkaisu verkko-oppimisen koordinointiin

Tarjoamme asiakkaillemme yksilölliseen tarpeeseen räätälöydyn verkko-oppimisalustan. Erilaisten kurssien, opetustilaisuuksien ja opiskelijoiden ja opettajien keskinäinen viestintä hoituu helposti keskitetyllä ratkaisulla.

Koulutamme asiakkaamme itse hallinnoimaan omaa verkko-opetustaan ja annamme tarvittaessa tukea järjestelmän ylläpidossa. Räätälöydyissä ratkaisuissa käytetään hyödyksiä avoimen lähdekoodin sovelluksia ja näin saavutetaan kustannustehokkuutta asiakkaalle.

Taloushallinnon sovellus

Tutkimme mahdollisuutta toimittaa kokonaisratkaisua yritysten taloushallintoon verkossa toimivalla ohjelmalla, joka sisältäisi ainakin laskutuksen, osto- ja myyntireskontran sekä kirjanpidon.

Sovellus pohjautuu GPL-lisenssin alaiseen avoimen lähdekoodin ohjelmaan, joten pystymme tarjoamaan kokonaisuuden, joka soveltuu myös pienille yrityksille ilman kalliita käyttömaksuja.